Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το συνέδριο GUADEC 2015 θα διεξαχθεί στο Γκετενμποργκ της Σουηδίας από 7 έως 9 Αυγούστου, στο συνεδριακό κέντρο Folkets Hus.

«Καλωσορίζουμε την κοινότητα του GNOME στο Γκέτενμποργκ. Το GNOME ήταν μέρος του τοπικού γυνεδρίου Ανοικτού Λογισμικού, FSCONS, γι’αυτό είναι καταπληκτικό να διοργανώσουμε το συνέδριο GUADEC αυτό το χρόνο.»

– Oliver Propst, τοπικός οργανωτής

Το Γκέτενμποργκ είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Σουηδίας, βρίσκεται δε στην δυτική Σουηδική ακτή. Η πόλη διαθέτει μια πλούσια ιστορία στη ναυτική και αυτοκινητοβιομηχανία, και αυτές τις μέρες είναι το κέντρο της τεχνολογίας με την ακμάζουσα κοινότητα ανοικτού λογισμικού.

Συμμετοχή!

Έχετε κάποια ιδέα ή κάποιο έργο που θα θέλατε να μοιραστείτε με την κοινότητα στην διάρκεια του συνεδρίου GUADEC; Μείνετε συντονισμένοι. Θα ανακοινώσουμε σύντομα το κάλεσμα για συμμετοχή.

Εάν η εταιρία ή ο οργανισμός σας θα ήθελε να είναι χορηγός στο GUADEC, μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με τις χορηγίες στην ιστοσελίδα GUADEC.org.

Εάν θέλετε να συμμετάσχετε στην ομάδα μας και να βοηθήσετε στην οργάνωση του συνεδρίου GUADEC, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα. Θα σας θέλαμε μαζί μας!

Φωτογραφία: “Gothenburg by Night” του Rob Sinclair, CC-BY-SA 2.0

Πηγή: GNOME.org